728x90 AdSpace

  • Latest News

    Günebakan Dizisi Günce - Sümeyra Koç Kimdir?

    ATV'nin yeni dizisi Günebakan çok yakında başlıyor. Geniş kadrosuyla dikkat çeken dizide  İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana,Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker ve Merve Polat gibi pek çok ünlü oyuncu yer alıyor.

    Dizinin dikkat çeken oyuncularından biri olan Sümeyra Koç, Günce karakterini canlandırıyor.

    Günebakan Dizisi Günce Kimdir?


    Günebakan  dizisindeki Günce karakterini güzel oyuncu Sümeyra Koç canlandırıyor. Günce yıllar sonra kasabaya geri döner. Günce'nin dönüşü en çok Rüzgar'ı şaşırtır. Rüzgar aradan yıllar geçmesine rağmen eski aşkı Günce'yi unutamamıştır. Günce ise kısa süreliğine geldiği kasabadan bir an önce ayrılmayı düşünür.

    Sümeyra Koç Kimdir?


    27 Şubat 1987'de İstanbul'da dünyaya gelen Sümeyra Koç eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamladı. Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan güzel oyuncu özel bir merkezde oyunculuk eğitimi  aldı.  2010 yılından beri dizilerde rol alan güzel oyuncu ilk olarak Lale Devri dizisinde kamera karşısına geçti. Ayrıca Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Otel Divane  ve Kara Kutu gibi dizilerde de rol aldı. Sümeyra Koç Günebakan dizisiyle yeniden kamera karşısına geçerek Günce karakterini canlandıracak.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Günebakan Dizisi Günce - Sümeyra Koç Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top