728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güneşin Kızları Dizisi Oyuncuları ve Konusu (Kanal D)

    Baharı karşıladığımız şu günlerde televizyon kanalları da yaz aylarında yayınlayacakları dizilerin hazırlıklarına başladı. İlk hazırlık haberi Kanal D'den geldi. Kanal D yaz aylarında yayınlamak için Güneşin Kızları isimli dizi üzerinde çalışmaya başladı. Çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanacak olan dizide Güneş isimli öğretmen ve 3 kızının hikayesi anlatılacak.

    Güneşin Kızları Dizisi Oyuncuları - Oyuncu Kadrosu


    Güneşin Kızları dizisi için hazırlıklar devam ederken oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşiyor. Dizinin kesinleşen ilk ismi Emre Kınay oldu. Emre Kınay,  Haluk Mertoğlu isimli zengin iş adamını canlandıracak. Sevilen oyuncu daha önce de Güneşi Beklerken dizisinde beden öğretmeni rolünde izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Emre Kınay son olarak Ulan İstanbul dizisinde mafya babası karakterini canlandırmıştı. Dizide ayrıca Evrim Alasya, Burcu Özberk, Hande Erçel, Miray Akay, Tolga Sarıtaş, Teoman Kumbaracıbaşı,  Berk Atan, Meltem Gülenç, Funda İlhan ve Kanat Heparı sevilen oyuncular rol alıyor.

    Güneşin Kızları Oyuncuları Gerçek İsimleri


    Emre Kınay - Haluk Mertoğlu
    Evrim Alasya -Güneş
    Tolga Sarıtaş - Ali
    Burcu Özberk - Nazlı
    Berk Atan - Savaş
    Hande Erçel - Selin
    Miray Akay - Peri
    Ege Kökenli - Melisa 
    Meltem Gülenç - Rana
    Funda İlhan - Sevilay
    Fatmagül Fakı - Didem 
    Teoman Kumbaracıbaşı - Ahmet
    Süreyya Güzel - İnci
    İrem Helvacıoğlu - Tuğçe
     Sarpcan Köroğlu - Emre
    Kanat Heparı - Mert
    Sarper Arda - Can

    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/05/gunesin-kzlar-nazl-burcu-ozberk-kimdir.html
    Güneşin Kızları Nazlı
    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/07/gunesin-kzlar-savas-berk-atan-kimdir.html
    Güneşin Kızları Savaş
    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/05/gunesin-kzlar-selin-hande-ercel-kimdir.html
    Güneşin Kızları Selin


    Güneşin Kızları Dizisi Konusu - Hikayesi


    Bir gençli dizisi olan Güneşin Kızları haziranda Kanal D'de ekrana gelecek. Güneşin Kızları dizisinin konusu ise şöyle: Güneş edebiyat öğretmenliği yapan kendi halinde bir kadındır. Üç kızı olan Güneş'in tek amacı çocuklarına iyi bir gelecek sunabilmektir. İzmir'de yaşayan Güneş ve kızlar ani bir kararla İstanbul'a taşınır. Güneş tam aşktan umudunu kesmişken Haluk karşısına çıkar. Zengin bir iş adamı olan Haluk kısa sürede Güneş'e evlilik teklifinde bulunur. Haluk'un teklifini kabul eden Güneş bu kararını kızlarına açıkladığında ise beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. 
    Güneşin Kızları dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor.  Senaryo yazarları ise Deniz Dargı ve Cenk Boğatur ikilisinden oluşuyor.

    Güneşin Kızları Dizisi, Güneşin Kızları Oyunucu Kadrosu, Güneşin Kızları Dizsinin Oyuncuları, Güneşin Kızları Konusu ve Hikayesi, Güneşin Kızları Ne Zaman?, Güneşin Kızları Hangi Kanalda?, Güneşin KızlarıDizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Güneşin Kızları Kanal D, Güneşin Kızlarının Oyuncu İsimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güneşin Kızları Dizisi Oyuncuları ve Konusu (Kanal D) Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top