728x90 AdSpace

  • Latest News

    Acil Aşk Aranıyor Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Show TV'nin büyük umutlarla başlayan yeni dizisi Acil Servis beklenen ilgiyi görmeyince önemli değişikliklere gidildi. Daha ilk bölümden hedeflenen reytingin çok altında kalan dizinin önce günü değiştirildi. Ama dizi yeni gününde yayınlanmadan yine değişiklik haberleri geldi. Yapımcılar diziyi baştan aşağı değiştirerek ismi Acil Aşk Aranıyor olarak değiştirdiler. Bir önemli değişiklik de dizinin konusuyla ilgili yapıldı. Daha önce dramatik hikayelerle izleyicilere duygusal anlar yaşatan dizi artık romantik komedi tarzında olacak ve izleyicileri güldürecek.
    Öte yandan dizini kadrosuna iki kadın oyuncu daha katıldı. Güzel oyuncular Gonca Eğilmez ve Rojda Demir'e Acil Aşk Aranıyor dizisinin kadrosuna katılan önemli isimler.

    Acil Aşk Aranıyor Dizisi Oyuncu Kadrosu


    Duygu Yetiş - Nisan
    Serhat Teoman - Sinan
    Rojda Demirer - Ayla
    Gözde Mukavelat - Özge
    Sinem Uçar - Asuman
    Tamer Tıraşoğlu  - Berzan
    Suzan Aksoy - Leyla
    Gökhan Soylu - Murat
    Elçin Aktaş - Tuğçe Hemşire
    Funda Şirinkal - Pembe
    Funda İlhan - Şule

    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/03/acil-ask-aranyor-ayla-rojda-demirer.html http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/03/acil-ask-aranyor-sinan-serhat-teoman.html http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/03/acil-ask-aranyor-nisan-duygu-yetis.html

    Acil Aşk Aranıyor Dizisi Hikayesi


    Acil Aşk Aranıyor dizisinin konusu genellikle bir hastanede geçiyor. Hastanenin yakışıklı doktoru Sinan bir yandan hastalarıyla ilgilenirken bir yandan da özel hayatında renkli komşularıyla baş etmek zorundadır. Sinan'ın yaşadığı apartmana yeni bir kız taşınır. Sabahın köründe mahalleyi birbirine katan yeni komşu Sinan'ın uykusunu zehir eder. Üstüne üstlük bir de arabasına çarparak hasar verir. Hastaneye giden Sinan yeni komşusunun sakarlıklarında kurtulduğunu sanarken hastanede de karşısına çıkarak üzerine kahve döker. Sinan'ın sakar ve gizemli komşusunun kim olduğunu Acil Aşk Aranıyor dizisi başlayınca hep birlikte öğreneceğiz.

    Etiketler: Acil Aşk Aranıyor Dizisi, Acil Aşk Aranıyor Oyunucu Kadrosu, Acil Aşk Aranıyor Oyuncuları, Acil Aşk Aranıyor Dizisi Konusu ve Hikayesi, Acil Aşk Aranıyor Nerede Çekiliyor?, Acil Aşk Aranıyor Ne Zaman?, Acil Aşk Aranıyor Hangi Kanalda?, Acil Aşk Aranıyor Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Acil Aşk Aranıyor SHOW TV, Acele Aşk Aranıyor
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Acil Aşk Aranıyor Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top